Herdenkingsbloemen

Als er iemand overlijdt, is het respect, de liefde en het verdriet dat je voelt, vaak niet in woorden uit te drukken. Bloemen zijn dan een prachtig, levend symbool voor een laatste groet en een dankbetoon.

Wij kunnen een prachtig boeket samenstellen naar jouw precieze wensen vanaf € 9,95.

Als je zelf niet in staat bent om regelmatig bloemen op het graf van jouw dierbare te plaatsen, dan kun je misschien denken aan ons herdenkingsabonnement. Wij kunnen elke week, elke twee weken of elke maand verse bloemen voor je plaatsen, zodat het graf goed verzorgd blijft.

Liever geen abonnement? Wij kunnen ook op een bijzondere dag bloemen naar het graf brengen, bijvoorbeeld op een verjaardag, sterfdag, moeder- of vaderdag, Allerheiligen, Kerstmis, of elke andere dag die voor jou belangrijk is.

De bloemen worden geplaatst in een leenvaas en de oude bloemen worden steeds weer meegenomen. Als je dat wilt, kunnen we je een digitale foto sturen van de bloemen op het graf.

Wil je zelf een bos bloemen uitzoeken voor een begrafenis, crematie, of herdenking? Kom voor andere boeketten langs in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop!

Tarieven

Deze tarieven gelden voor bezorging in IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Haarlem, Velserbroek, Spaarndam en Velsen-Zuid. Abonnementen zijn per maand opzegbaar.

Eenmalige bezorging van verse bloemen op het graf vanaf €20,00.
Elke week verse bloemen op het graf vanaf €14,95 per bezorging.
Elke twee weken verse bloemen op het graf vanaf €17,50 per bezorging.
Elke maand verse bloemen op het graf vanaf €20,00 per bezorging.