Bedrijfsboeket

Verse bloemen op de receptiebalie, bij de kassa, in de vergaderruimte of in de directiekamer: bloemen laten zien dat jouw organisatie gevoel voor detail heeft en waarde hecht aan hoe bezoekers en personeel zich voelen. Want een werkruimte die gevuld is met het leven en de kleuren van bloemen vermindert stress en zorgt voor een ontspannen sfeer. En dat kunnen wij bij SB Bloemen als geen ander weten!

Een fleurige werkomgeving hoeft niet moeilijk te zijn. Met ons abonnement ontvang je elke week, elke twee weken of elke maand een prachtig vers boeket; compleet met een bijpassende vaas. Wij ruilen de bloemen zelf om, zodat je altijd een mooi, vers boeket hebt staan. Alles wat je zelf hoeft te doen, is een mooie plek uit te zoeken voor de bloemen. En natuurlijk genieten van de heerlijke geuren en kleuren!

Liever geen abonnement? Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor losse bloemen of boeketten. Ook dan brengen wij de bloemen netjes naar je toe. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel!

Tarieven:

Elke week een vers boeket vanaf €50,00 per maand.
Elke twee weken een vers boeket vanaf €30,00 per maand.
Elke maand een vers boeket vanaf €17,50 per maand.